Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nytt körkort

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer

Spenderade hela eftermiddagen på min favoritställe i hela världen: the DMV (Amerikanska trafikverket). Mitt amerikanska körkort går ut snart så jag var tvungen att förnya det, men om ni tror att det är en lätt process tror ni fel. Har varit tvungen att fixa en massa papper ifrån en mängd olika ställen och sen suttit och väntat i totalt 3-4 timmar på det proppfyllda DMV-kontoret. Folk som jobbar där är så otroligt långsamma. Om det hade varit i Sverige hade ingen av dem fått jobba kvar, tro mig. Men men, nu är det fixat i alla fall. Har fått min provisoriska lapp och snart skickas det nya körkortet hem i brevlådan.

Lotta

Är det svårt och få körkort i New York om du redan har det i SVerige? Vad kostar det? SKulle vara intressant om du gjorde ett litet inlägg om det. Hur länge håller ett amerikansk körtkot? Samma för en svensk som amerikan?Tack för en härlig blogg.

2012-05-11, 08:54:06
cammie

den som väntar på nå gott.. :P

2012-05-11, 09:22:56
Hemsida: http://cthis.blogg.se/
Anne

DMV har inte det bästa ryktet direkt. Skön du orkade ta dig igenom processen i alla fall.

Tack för en intressant blogg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback