Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

New York-tips: Café Wha?

Skriven .
Placerad i "New York-tips, "
1 kommentarer
I vår musikklass var en av uppgifterna för terminen att gå och se en konsert eller ett musikuppträdande och sen skriva om, så i söndags kväll gick jag och Jessica, en tjej från klassen, till ett ställe som heter Café Wha? på McDougal Street. Det är tydligen en gammal musikklubb där artister som Janis Joplin, Bob Dylan, Jimi Hendrix och andra började sin karriär. I söndags var det husbandet som spelade och det var riktigt, riktigt bra. Fantastiskt duktiga sångare och musiker som verkligen såg till att folk kom i stämning. Kan verkligen rekommendera att boka bord där om ni besöker New York och vill uppleva något roligt och kulturellt på samma gång.


Dragi

Men guuud vad sjukt. Jag har läst Jessicas blogg sen hon pluggade på Santa Monica. Hon är vän med ett par systrar jag känner så det var så jag fick upp ögonen på hennes blogg. Läste om Cafe Wha på hennes blogg för nån dag sen. O nu trodde jag att jag råkat gå in på hennes inlägg haha.

2012-05-02, 17:28:02
Hemsida: http://draguljevic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback