Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mmm..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer


Såg Marabou Black när jag var hemma i Sverige över helgen och var tvungen att prova. Även om jag älskar både choklad och lakrits var jag en aning skeptisk för kombinationen låter lite sådär. Men gud vad god den var! Lakritsen inuti är supersalt och smakar som saltlakritsströssel man har på glass. Rekommenderar verkligen er att prova om ni inte har vågat redan!


Ida

Fick den hitskickad (är aupair i NJ) och tycker också den är supergod!!

2012-05-15, 19:56:24
Hemsida: http://lofgrenbloggar.blogg.se/
Marie

Detta inlägg kunde lika gärna varit skrivet av mig. Äääälskar saltlakrits och choklad är gott. Var oxå väldigt skeptisk men mmmmmm vad god den är!! Tror tyvärr att den har slutat säljas redan på fler o fler ställen :-/..

2012-05-15, 20:32:06
Hemsida: http://mariesmoviezone.blogg.se/
Mel

... har man verkligen strössel på blogg? :s

2012-05-15, 21:18:02
Hemsida: http://melodymoonchild.blogg.se/
Matilda

Tycker också den är smarrig, men känner bara saltet från lakritsen på de första två raderna typ.. Sedan vänjer man sig vid det och då smakar det knappt. Men god är den fortfarande! :)

2012-05-15, 22:38:14
Hemsida: http://lexochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback