Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Alla flickors dröm

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag upptäckte nyss en lite rolig grej. Var inne på ILoveWildfox och såg ett inlägg om en helt fantastisk garderob som tillhörde en Suzanne Rogers. Blev nyfiken på vem hon var och googlade. Visar sig att hon är en "telecom trophy wife" som jag tagit det här kortet på under fashion week och Oscar de la Renta-visningen:


Jag tyckte hon såg så housewifey ut och dessutom verkade hon vara väldigt god vän med Oscar, som hon kindpussades och pratade med länge. Anyways, här är den fantastiska garderoben som jag inte hade tackat nej till:


Sara

Hej Sofi!

Har skrivit till dig några gånger, hoppas på ett svar!Tack för en grym blogg :) Jag flyttar till New York i september för att plugga. Skulle gärna vilja ha lite tips på boende. Hur gjorde du när du först flyttade dit? Hur mycket betalar du ca?Ha en underbar sommar, det förtjänar du!!/ Sara :)

2012-05-28, 15:08:32
Sandra

Oj oj oj, de där skorna dreglar till och med jag över :D

2012-05-28, 21:52:59
Hemsida: http://if-it-comes-in-pink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback