Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The wig

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Sitter och kollar Top Model Sverige. Varför vet jag inte riktigt, för helt ärligt talat tycker jag att programmet är rätt b. Men det lustigaste såg jag precis nu: vad sjutton har Izabella på huvudet? Och varför? Känns som jag missat nåt..


Sophie / Blogg.se

Haha, ja du det händer så mycket man inte förstår riktigt :-)

Vad roligt att du besökte min blogg, har kollat in din då och då länge OCH att vi har samma favvis ställe för frukost i NY var ju lite otippat :-)

2012-03-08, 03:04:51
Hemsida: http://karriaristan.se
elin

Ja, jag tycker också programmet är så pinsamt speciellt när de ska prata engelska framför juryn och fotona ser ut att vara tagna med digitalkamera, nej skäms! :(

2012-03-08, 20:53:29
Hemsida: http://kyrkoplan.se/elinjohansson/
A

Visst är programmet B mot det "riktiga" med Tyra.

Och peruken! Både jag och dottern garvade. Hon såg ju inte klok ut. Men hon var kanske stylad av "super-stylisten" Jonas. ;)

2012-03-08, 23:12:52
Hemsida: http://minsoffa.blogg.se/
Sandra

Ha ha, jag har inte sett programmet, men hon kanske går all in för att likna Tyra? För hon brukar ju också ha peruker på sig, dock inte så där gräsliga.

2012-03-09, 17:59:35
Hemsida: http://www.stoppstanna.com/sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback