Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Rainy Thursday

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Blev en lite spontant utekväll igår och väldigt glad för det för vi hade jättekul. Först middag på PopBurger, sen vidare till Darby och sist 1Oak. Var verkligen på danshumör och kom hem pigg och glad. Vaknade sent (10.30) men tror jag behövde ta in några timmars sömn eftersom jag vaknar så otroligt tidigt vareviga morgon annars. Kunde tyvärr inte ta några bilder eftersom min kamera var helt stendöd.

Idag står det inte mycket på schemat. Vädret är riktigt trist så blir nog inte att vara så mycket utomhus. Ska försöka plugga lite och sen gå upp till Chelsea en sväng. Ni får en liten utsiktsbild från The Carlyle Hotel så länge:


Sabrina - live från London

brukar du svara på kommentarer? skrev en kommentar häromdagen med massa frågor som jag hoppas du kan svara på asap :) xx

2012-03-01, 19:45:05
Hemsida: http://sabrinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback