Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

FIT elections

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer

Sitter i skolan och väntar på mitt Art History-prov om en kvart. Orkar inte riktigt kolla igenom det men hoppas går bra ändå.

Det är val till FIT Student Association just nu och det märks: överallt sitter det flyers upp där det står att man ska rösta på den och den kandidaten - känns som ett nationellt presidentval. Folk är heltr otroligt engagerade och jag tror det är lite osvenskt, för jag har svårt att förstå varför man lägger ner hela sin själ i sådana saker. Men man ska väl glad att någon gör det, om skolan hade varit full av människor som jag hade det aldrig blivit något gjort.

Matilda!

Du tar verkligen fina bilder <3



2012-03-20, 21:18:18
Hemsida: http://mkcool.blogg.se/
elsa

awesome! cool inspirerande blogg, NY är min dröm <3

2012-03-20, 22:26:08
Hemsida: http://elsak.blogg.se/
Nina

Går du Fashion Merchandising Management? Isåfall, ingår det något att designa, till exempel kläder, själv där? Jag funderar på att studera i New York men är egentligen enbart intresserad av själva buisness-delen, ekonomi, marknadsföring m.m. tror du att det programmet skulle passa mig i så fall? :)

2012-03-20, 22:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback