Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tillbakablick: våren 2012

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
55 kommentarer
Sitter här hemma ikväll och blir lite nostalgisk när jag tänker på vårterminen som varit. Har haft en sjukt bra termin i New York med nära vänner och roliga händelser. Det har nog varit en av de bästa någonsin faktiskt. Så tänkte därför köra en liten tillbakablick i bilder för er. Det är helt omöjligt att ta med allt roligt som hänt men några av höjdpunkterna definitivt. Here we go!
 
Den här terminen har jag..
 
 
.. fått en otroligt fin julklapp av pojkvännen: en Nikon D7000 systemkamera. Den har gett mig mycket glädje och ett nyfunnet intresse för fotografering.


 
.. börjat fotografera New Yorks gator. I den staden händer det alltid något nytt och därför är det en helt perfekt stad att bara omkring i med kameran i högsta hugg.

 
.. fyllt år och blivit ordentligt firad av mina underbara vänner. Brunch och fest med svenska ballonger, god mat och ännu bättre sällskap. En av mina bättre födelsedagar.

 
.. fått ytterligare en fantastiskt present av Martin, denna gång i födelsedagspresent. Min gamla MacBook sjöng på sista versen och till min stora överraskning (för hur sjukt är det inte?) hade han köpt en ny MacBook Air åt mig. Otroligt bortskämd har jag blivit den här terminen.

 
.. njutit av det första vårtecknet i New York genom att sitta och plugga i Washington Square Park med rummis. Ingenting slår våren i New York, ingenting.

 
.. praktiserat på Oscar de la Renta. Har hunnit med att jobba/titta på två fashion shows och haft otroligt kul med mina härliga kollegor. Kommer verkligen sakna dem allihop.

 
.. haft finbesök från både Växjö och San Fransisco i form av mina bästa Petra och Sofia. Njöt av solen och hade sjukt roligt tillsammans, som alltid.

 
.. så mycket som möjligt utnyttjat vår takterrass, som vi dekorerade så fint inför våren.

 
.. ätit ett oräkneligt antal hamburgare. Tror jag har ätit fler hamburgare de senaste 4 månaderna än vad jag gjort innan dess i hela mitt liv ihopräknat. Men det finns ju knappt något godare?

 
.. haft mysiga regnkvällar i lägenheten tillsammans med vänner. Tedrickande, podcast-lyssnade, tjejsnackande och kramande.

 
.. för första gången varit i Texas och närmare bestämt Dallas. Väldigt annorlunda från New York men så himla charmigt på sitt eget sätt. Detta var även första gången jag bott i ett riktigt slott!

 
.. haft sjukt roliga utekvällar med min bästaste New York-familj. Finns ingen bättre stad att gå ut och ha kul i.

 
.. haft sommarens första stranddag på Coney Island. Badade i Atlanten, åt medhavd matsäck och njöt av detta sommarparadis bara en subway-ride från Manhattan.

 
.. blivit kär i världens bästa stad. Vad som än händer till hösten och i framtiden kommer New York alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Trackback