Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

My sweaty self.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 
Tillbaka efter ett träningspass i regnet. Blev sjukt trött och ovanligt svettig för att vara mig, vanligtvis svettas jag knappt alls. Provade det lilla utomhusgymmet de har byggt nere vid Gröningen efter min springrunda, rätt bra faktiskt. Finns en massa olika stänger och grejer man kan använda till olika övningar.
 
Försöker hålla igång träningen under sommaren men det är inte helt lätt när man jobbar konstant och kommer hem med gelében. Längtar till hösten när jag kan börja träna på riktigt igen. Funderar på vilket gym man ska bli medlem i, har dålig koll på vad som är bra i Stockholm. Har funderat på SATS men jag vet inte.Tips är välkomna! 

Lotta

Det beror alldeles på vilka tider du tränar. Tränar du inte tidig morgon eller efter kl. 16 så är SATS strålande. Bra service och fräscha lokaler. Men träna mellan 16-19 är hopplöst. Speciellt om du är i centrala Stockholm. Balance är trevligt (av vad jag hört). Fitness 24 är ren budget. Beror alldeles på vad du vill ha ut av din träning. Är det mestadels bara löpband hade jag nog tagit Fitness 24, för det är så billigt. Sen finns det alltid mindre gym lite var stans, men de ska nog besökas och testas innan det är dags.
Tack för en härlig blogg!

2012-07-06, 10:01:50
Hemsida: http://itwasnewyork.blogspot.com
cammie

jag måste ju rekomendera gymmet jag jobbar på på Friskis&Svettis i Nacka! Inte långt ifrån 'stan' heller, 5 minuter från slussen. Du kan ju höra av dig om du vill, så kan jag bjuda dig på första träningen!
http://nacka.friskissvettis.se/ - Där har du länken, på sidan hittar du priser och scheman etc.

Ha det bra! som alltid, bäst blogg ;)

2012-07-06, 15:42:04
Hemsida: http://cthis.blogg.se
Karolina

Börja på sats dom är överlägsna tycker jag. har även sjukt bra pass om man gillar det mera:)

2012-07-08, 17:56:56
Jennie

Och ja, jag måste rekommendera det gymet jag jobbar på - WorldClass i Solna (Sunbybergsv. 1) Liiite billigare än SATS men ungefär samma utbud. Du kan kolla in bilder och utbud på hemsidan och även på vår Facebooksida! Och du är förstårs Välkommen dit för att titta på det i verkligheten och provträna Gratis innan du bestämmer dig! Vi har öppet 06.30 - 22-00 varje dag!

2012-07-08, 20:51:30
Hemsida: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback