Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tack!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Först och främst vill jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått på senaste tiden, blir så himla glad och tycker ni är världens snällaste! Det gör det verkligen roligt och motiverande att fortsätta skriva.Vet att jag är lite dålig på att svara (ska försöka bli bättre), men om det är något speciellt ni undrar (om New York, FIT eller något annat) så kan ni maila mig, för där svarar jag alltid! Tack, tack, tack igen!

Nu på morgonen har jag städat lägenheten och gjort en god frukost bestående av kaffe och smörgås på surdegsbröd från Gateau. Martins bror är fortfarande här och eftersom Martins kontor renoveras sitter vi alla tre här hemma och myser/jobbar med tända ljus.


Christal

Hej, jag undrar bara om du kunde berätta lite om hur mycket i snitt hyran i New York city kostar på ett ungefär? Jag vet att det beror på var du befinner dig, men om vi tänker med en hyfsat budget, för en studerande.

Hur mycket betalar du, om jag får fråga?



Jag gillar din blogg. Ha en bra kväll!

2012-01-12, 18:06:02
Sofie Lundberg, bloggar från New York

Hej Christal,



Hyra i New York varierar stort på vart du bor, men det är nästan alltid dyrt.. tyvärr. Jag betalar ca 8000 (beroende på dollarvärdet) för min del av en lägenhet som jag delar med 2 andra tjejer. Det är mycket pengar, speciellt för en studerande, men sen bor vi också i ett helt fantastiskt område :-)



/Sofie

2012-01-12, 18:29:34
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/
jjj.

Hejhej!



Innan jul skickade jag ett meddelande till dig på fb med lite frågor om studier i bl.a. NY. Vore kul att få svar ;) Bra blogg btw!

2012-01-12, 21:47:53
Hemsida: http://jvna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback