Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Out and about

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag har vi varit runt och turistat oss lite. Gick bort till Big Ben, London Eye, Westminster Abbey osv., sånt som man måste göra om man inte varit i London förut. Vädret här är mycket behagligare än hemma, nästan så att man svettades i sin jacka! Därefter gick vi en runda på Oxford Street. Dock hann vi inte med Primark och Topshop eftersom killarna skulle iväg på möte, så det får vi göra imorgon.

Jag har lite damp på min kamera. Eller ja, det är ju inte kamerans fel utan det är min okunskap som gör att bilderna inte blir precis som jag vill ha dem. Jag vill ju efter min fotokurs fota manuellt och det blir tyvärr inte alltid bra - mycket inställningar att hålla reda hela tiden. Nåväl, jag lär väl mig.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback