Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Intervju på BloppFashion

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
För några månader sen blev jag tillfrågad av Helsingborgstjejen Alexandra om jag skulle kunna tänka mig att ställa upp för en intervju inför lanseringen av deras hemsida BloppFashion.se. Som man kan läsa på deras hemsida:

"BloppFashion är Sveriges nya mode- och bloggcommunity på nätet som riktar sig till unga mode- och bloggintresserade kvinnor. BloppFashions syfte är att skapa en community med levande och inspirerande innehåll där medlemmarna får chansen att ta sitt mode- och bloggintresse till en helt ny nivå. Hos oss får medlemmarna bland annat möjligheten att inspireras av intressanta artiklar och reportage inom som väl mode som skönhet. De får också sprida sina bloggar och sina personliga klädstilar, samtidigt som de kan sälja sina kläder som de inte använder. BloppFashion eftersträvar att bli bloggvärldens nya samlingsplats för mode, skönhet och bloggande."

Och självklart ville jag det! Idag lanserades sidan och artikeln med mig kan ni hitta här.


Blopparna - Alexandra

Wiie! Underbart :) Tack så mycket!

2012-01-23, 20:08:15
Hemsida: http://blopparna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback