Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Colors at home

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Lekte lite med kameran idag igen, försökte hitta lite roliga färgglada motiv här hemma. Blev väl rätt fint, men ganska ointressant. Och det är frustrerande när man försöker fota manuellt och det inte blir som man vill. T ex blir bilderna alldeles gul/orange när jag inte använder blixt och jag vet inte riktigt hur jag ska ändra på det. Vitbalansen? Provade men inget hände. Arrhg! Är alldeles för otålig för sånt här.


Thia - Illustrationer och reklamorgasmer

Hur försökte du ändra vitbalansen? Ibland kan det fungera att ändra från auto till antingen "glödlampan" eller "lysröret". Lycka till :)

2012-01-04, 02:56:15
Hemsida: http://mathildalundin.spotlife.se/
Ida

Bara en fråga - hur kommer det sig att du spenderar hela januari i Sverige - börjar inte skolan? ;) Nyfiken!

2012-01-04, 03:52:54
Hemsida: http://lofgrenbloggar.blogg.se/
Sofie Lundberg

Thia, jag försökte ändra till de olika "lamporna" men det blev liksom ingen skillnad. Men kanske jag hade någon annan konstig inställning, får försöka lista ut det :-)



Ida, jag börjar skolan den 30 januari och åker inte tillbaka förrän då! Ett låååångt jullov alltså :-)

2012-01-04, 10:46:47
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/
Sandra

Prova att ändra vitbalansen manuellt, det gör du genom att hålla inne knappen för vitbalansen, ha inställningen A på vitbalansen och snurra det främre hjulet. Jag brukar köra på B6 för att få bort det röda, men med risk för att vita ytor kan bli lite grönfärgade.

2012-01-05, 00:19:59
Hemsida: http://www.stoppstanna.com/sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback