Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

ODLR Fall 2012

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Puh! Nu är jag äntligen hemma igen, efter att ha varit på stående fot (i klackar!) sen klockan 9:00 imorse. Började dagen i skolan några timmar och åkte sen snabbt vidare till byggnaden vid Bryant Park där Oscar de la Renta hade sin show. Mina uppgifter för dagen bestod mestadels i att se till att vatten fylldes på i cateringavdelningen, så att inte modeller och makeup-artister skulle gå törstiga - inte en speciellt krävande uppgift. Stod mest och tittade på när modellerna blev sminkade, åt lite plockmat och pratade med folk.

Showen var jättebra som vanligt och jag tyckte extra mycket om den här kollektionen, mycket glitter och färger! Älskade att jag hade nya kameran med mig också. Även om inte alla bilder blev perfekta fick jag i alla fall tusen gånger bättre bilder än dom jag haft tidigare. Stod och kände mig som en av fotograferna när jag stod och fotade med min proffsiga kamera. Här kommer några, men visar fler efterhand:


Lotta

Det går ju skitbra med fotandet Sofie! Riktigt impad av den fjärde bilden! Hoppas du och Petra kan tima in en visit, hade varit superkul! Ni är välkomna närsom :)

2012-02-15, 05:30:59
Hemsida: http://ltothe8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback