Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Träning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer


Nu ska jag ut och springa vid floden! Är inte riktigt lika fint väder som när jag tog bilden men åtmistone regnar det inte (eller snöar, som det skulle göra idag).

När jag tränar brukar jag köra intervaller: går i snabb takt i 2 minuter och sen springer så snabbt jag bara kan i 1 minut. Ger ger bäst träning och man förbränner hela dagen + dagen efter. Brukar även göra lite övningar på konstgräsmattan där nere, såsom armhävningar, benlyft och brygga.

Sandra

Jag borde verkligen börja springa också, speciellt nu när det börjar bli vårväder i Stockholm, tyvärr är det inte lika fin vy som där:P



Angående ISO så är just D7000 känd för att kunna hantera höga ISO-tal. Jag brukar nästan aldrig använda blixt med den, det har främst bara hänt om jag tex varit ut i jobbet för att fota en bilolycka och det har varit kolsvart ute. Annars anpassar jag inställningarna efter ljuset i stället. Ska man dessutom "bara" publicera bilderna i litet format på bloggen eller något annat ställe märks bruset ännu mindre :)



Men sen kan ju stativ vara väldigt användbart ibland, det är bara det att jag inte orkar dra med mig något. Enbensstativ är ganska smidiga däremot :)



kramar!

2012-02-29, 15:44:49
Hemsida: http://www.stoppstanna.com/sandra
Nina

Hej fin bild,haft en bra dag?? kram från sverige

2012-02-29, 19:44:17
Hemsida: http://girlonthewaay.blogg.se/
sara

åh ser så härligt ut!

2012-02-29, 21:23:22
Hemsida: http://germanottas.devote.se
Sofia

Hade jag bott där hade jag också gått ut och sprungit! :)



Din autograf i headern är galet lik min kan jag säga. Var nästan lite läskigt. ;)

2012-02-29, 22:12:21
Hemsida: http://borninmay.blogg.se/
Sandra

Grymt fin utsikt!

Ska försöka mig på att testa en sådan intervall för just nu känns det som ett hopplöst fall men fick lite motivation när jag läste hur du brukar göra :)

2012-03-01, 08:17:35
Hemsida: http://littlemisspeaches.blogg.se/
Marie

Jag vill oxå träna mer intervaller än vad jag gör, hur länge tränar du när du gör dessa intervaller?? Alltid nice med tips :)

2012-03-01, 12:04:31
Hemsida: http://mariesmoviezone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback