Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Skype session

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Hade en kvällsklass idag där läraren inte dök upp så det blev till att gå hem igen istället. Eventet jag skulle på ikväll var imorgon, så det blir det inget av heller. Istället har jag skypat med min syster (nej, hon är inte naken på bilden även om det ser ut så) och hon hjälpte mig att ordna med mitt domännamn så att det syns i sökfältet. Känner mig alltid riktigt trög när hon börjar hålla på med sitt high-tech shiz och jag fattar nada. Men men, vad har man lillasystrat till om inte för att känna sig lite dum ibland?


Isabelle

Hej, jag har kanske en lite udda fråga, kommer ni hyra ut er lägenhet över sommaren eller står den tom? Älskar dig blogg!

2012-02-02, 10:40:43
Sofie Lundberg, bloggar från New York

Hej Isabelle :-)



Tack så mycket! Vi hyr alltid ut vår lägenhet under sommaren så om du är intresserad är det bara att höra av dig via min mail!



Kram

2012-02-02, 13:54:33
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/
Isabelle

Hej,



Fick du mitt mail? Grattis i efterskott förresten :)



2012-02-11, 09:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback