Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Showtime

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Har haft en helt fruktansvärt dålig natt faktiskt. Vaknade av att pannledningarna (kan det heta så?) och elementet började smälla och fräsa så jag fick gå upp och försöka justera bäst jag kunde. Sen var det en massa andra ljud omkring mig som gjorde att jag var halvt vaken/halvt drömde riktigt konstiga saker, som att det satt folk på mitt golv i rummet. Obehagligt! Är rätt så trött nu alltså.

Men, idag är det först två korta lektioner och sen ODLR-showen ikväll. Ska bli riktigt roligt, speciellt eftersom jag nu har en bra kamera. Ska hjälpa PR som sist så jag hoppas verkligen att vi får möjlighet att faktiskt se showen igen. Om inte tänker jag smita in ändå, vägrar missa det!

Wish me luck!

Showen förra terminen. Fick helt perfekt plats och ska verkligen försöka se till att få det igen. Lägg märke till Anna Wintour, Nicki Minaj (gömd bakom henne) och Grace Coddington :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback