Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Helt okej utsikt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Var på Tord och Marikas hotell, The Carlyle, innan idag. Har varit där flera gånger tidigare men aldrig uppe i Tords rum och WOW säger jag bara. Utsikten därifrån är helt makalös, man ser ut över hela Manhattan. Kan ni tänka er att bo sådär? Vakna på morgonen och titta ut över hela New York? Åh, gud alltså. Om bara.


ella

skulle vara kul om du ville vara med i veckans blogg! anmäl dig här: http://photobyella.se/2012/february/lankbyte-veckans-blogg.html#comment



kram! :)

2012-02-21, 07:14:25
Hemsida: http://photbyella.se
Cornelia

Men herregud vilken utsikt! Det vore ju en dröm! Dig lägger jag till i att-läsa-listan, ska kika vidare när jag har mer tid :) Ha en underbar dag!

2012-02-21, 07:15:09
Hemsida: http://alltidcornelia.blogg.se/
Sandra

Jag älskar utsikter med skyskrapor var de än är, men speciellt i Minneapolis även fast det inte finns så många där:) Angående Yes Style förresten, det går att beställa över hela världen, dessutom gratis om man kommer över ett visst belopp :)

2012-02-21, 15:50:54
Hemsida: http://www.stoppstanna.com/sandra
CHOTI

lyyyyx!!

2012-02-22, 10:53:26
Hemsida: http://www.chotishots.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback