Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Generösa Calvin

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Calvin Klein, som är en alumni från FIT, har skänkt $2,000,000 till skolan i veckan till förmån för de fashion shower skolan anordnar varje år. Han tycker att även om skolan sparar in pengar ska eleverna inte behöva lida kreativt. Fin tanke och otroligt generöst. När han får frågan om någonsin hade en tanke när han själv gick på FIT att han en dag skulle kunna skänka så mycket pengar på en och samma gång säger han "Nej, det trodde jag aldrig. Jag hade blivit glad om jag ens fick ett jobb". Tänk, att lyckas så stort i livet är inte helt omöjligt ändå!


Matildaz

Hej! Undrar om du vet någontin om fashion design programmet på din skola, om det är bra?

2012-02-11, 17:47:13
Hemsida: http://matildaz.blogg.se/
Stephanie

Hej! Jag fann din blogg igår när jag googlade lite om FIT och måste säga att jag är fast! Grym blogg, jag gillar den!:)Tänkte passa på att fråga dig om dina kurser som du inte skriver så mycket om, är det mycket muntliga presentationer? Funderar på att studera utomlands men är livrädd för den muntliga delen. Speciellt när man som nykomling inte är så grym på engelska!

2012-02-12, 10:02:36
Michelle

Väldigt generöst av honom!

2012-02-12, 15:34:23
Hemsida: http://atlantis.blogg.se/
sofie Lundberg, bloggar från New York

Matilda: jag vet inte så mycket mer om designprogrammet än att de har ett bra rykte i branschen - så det känns som det måste vara bra!



Stephanie: vad kul att höra :-) det är vissa muntliga redovisningar etc. beroende på vilken kurs du har, men det är ingenting att oroa sig för. Jag har själv tyckt det varit obehagligt att redovisa, men känner inte alls det på samma sätt här som jag gjorde i Sverige. Folk är mycket mer bekväma och frispråkiga under lektionstid, så presentationer blir inte en så big deal.

2012-02-12, 16:18:11
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback