Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

X-Factor

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Som sagt, jag var ju på X-Factor i fredags. Det var en rolig upplevelse eftersom det var någonting jag inte tidigare gjort, men en gång räcker. Det är liksom mer en show för barn än för vuxna känns det som, en lite yngre målgrupp tycker säkert det är toppen. I pausen bestämde vi oss för att det var mycket roligare att åka och ta en drink på Sturehof än att vara kvar, så då gick vi. 
 
Några tankar från kvällen
 
- Scenen är otroligt mycket mindre än man tror när man ser på TV. 
 
- Som publik är man mer en del av en TV-produktion än att artisterna uppträder för oss. Inte så konstigt egentligen, men man märker att man mest är statister och att det viktigaste är att live-sändningen ska se så bra ut som möjligt. 
 
- Lilla Awa är faktiskt riktigt imponerande duktig. Resten är helt okej, men inget man trillar av stolen av direkt. 
 
- När x antal hundra personer ska gå på 5 toaletter blir det kaos. Just sayin. 
 
- Ke$ha uppträdde och det var väl kul, men jag har aldrig riktigt förstått henne. Hon känns som en lightversion av Lady Gaga. 
 
- Bäst av allt var den lilla pojken framför oss som, istället för att skrika på artisterna skrek "David!! David!!" hela showen. David Hellenius är hans stora idol uppenbarligen, så gulligt. 
 
- Sämst var att vi under pausen inte fick gå på toaletten. Trots att vi förklarade att vi gärna hoppar över Ke$ha-uppträdandet och verkligen behövde gå blev vi tillbakavisade till våra platser med förklaringen att "om vi släpper ut några kommer alla vilja gå". Mm, ni kanske skulle fundera på varför alla vill gå istället då. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback