Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Veckan som kommer

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Det blev helt plötsligt en fullspäckad vecka jag har framför mig men det är ju faktiskt bara roligt. 
 
Onsdag: Julmiddag med klassen. 
 
Torsdag: Jag har anmält mig till en workshop som anordnas för Årets Kock. På torsdag ska jag tillsammans med ett antal Berghs-elever samt kockstudenter träffas för ett "visionärsarbete" med frågeställningen: Hur kommer framtidens måltider se ut? Låter väldigt spännande, ska bli roligt att göra något som är lite utanför skolans ramar. 
 
Fredag: Middag hos mina släktingar i Uppsala med Martin. 
 
Söndag: Åker till Globen och ser Ricky Gervais Live, yeeeeyy!!! Både jag och min pojkvän älskar Ricky Gervais, speciellt i The Office UK. Ska bli sjukt kul att se hans standup live. Hoppas han är lika bra som man har gört. 
 
 

Joline

Kul, jag ska också på Ricky Gervais i Globen på söndag :) Har höga förväntningar! Jag och min kille åker från Örebro och tänkte ta nån öl eller nåt på en bar efteråt. Har du något tips på nåt bra ställe? :)

2012-12-12, 21:58:43
Hemsida: http://inajoline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback