Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Första julklappen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Fick världens roligaste julklapp igår när vi hade Secret Santa på julfesten - ett paket med två ark klistermärken och ett par läsglasögon. Alltså haha, världens mest otippade kombination. Glasögonen är det världens styrka på och man ser ut som att man är i princip blind när man tar dem på sig. Men man vet ju aldrig, om 50 år när jag ser som en mullvad kanske jag har riktigt bra använding för dem! 
 

Emelie Meredith

Vad söt du är då !
Du passar faktiskt i dom. :)
Jag har nyss startat min blogg, och skrev ett inlägg (http://helloimjuliet.blogg.se/category/bloggtips.html) delvis om dig. Du kanske skulle vilja läsa det och samtidigt om du har några bra bloggtips? Önskar att jag hade en lika bra blogg som sig.
kram!

Svar: Men vad gullig du är, vilken fin text! Tack snälla för alla komplimanger! Jag tänkte faktiskt göra ett litet inlägg om bloggar som jag läser och tycker om snart, så håll utkik. Ha en superbra helg, Emelie :-)
Sofie Lundberg

2012-12-15, 22:08:32
Hemsida: http://helloimjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback