Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

För mycket bryn.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Det finns en sak jag inte fattar - och det är det här med övermålade ögonbryn. Vet ni vad jag menar? Man ser tjejer på stan som antingen är blonda/ljusa eller har tunna ögonbryn naturligt, och så målar de dem KOLSVARTA och tre gånger så tjocka som de egentligen är. När jag ser en person som ser ut så är det verkligen det enda jag kan titta på. Jag förstår inte varför det här har blivit en så stor trend, det ser ju liksom inte bra ut. Jag förstår att man strävar efter att ha tjocka, fina ögonbryn, men är det inte bättre ändå att se naturlig ut än uppenbart påmålad. Eller är det bara jag som är konstig? 
 
Vad tycks? Kanske ska börja måla mina ögonbryn sådär jag med. 
 

Julia

Håller med dig!! Det är inte snyggt någonstans. (:

2012-12-09, 19:25:26
anna

jag håller verkligen med dig! jag brukar måla mina ögonbryn så dom ser lite buskiga ut och längre på sidorna men jag gillar när det ser ut som att det är mina riktiga ögonbryn liksom :) naturligt!

ser så otroligt fult ut när blonda tjejer målar på sådär kolsvart och helt raka ögonbryn :S jag förstår inte hur man kan vilja se ut så! men alla gör ju självklart som dom vill, bara dom trivs med det så :)
kram!

2012-12-09, 19:47:56
Jessica

Håller med, men vissa tycker väl att det är snyggt! :) Så huvudsaken de är nöjda själva.

2012-12-09, 19:54:06
Hemsida: http://xomarcheline.blogg.se/
Mini

Så sant, så sant. :) Finare när man är narturlig än målad, allt ser bara så fejkat och förstört ut med för mycket smink! Det är inta alls snyggt..

Kika gärna in på min blogg! :)
Big kisses from Mini.

2012-12-09, 21:45:46
Hemsida: http://ministhoughts.blogg.se
Karin O

Haha roligt tycker jag:)

2012-12-10, 11:39:39
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback