Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ekologisk korv (och bara lite mer snö)

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag blev så sjukt sugen på korv när jag var och handlade innan. Ibland får jag såna där konstiga cravings, blir sugen på saker som jag egentligen inte tycker är speciellt gott (typ ättiksgurka). Gick därför till korvdisken för att se om de hade någon bra korv utan tillsatser. Alla hade något slags e-ämne eller nitrit i sig, men hittade däremot en ekologisk variant. Inte det bästa kanske med tanke på innehållet men äsch, är man sugen så är man sugen.  
 
 
Stekte i smör och åt tillsammans med senap, ketchup, mjölksyrad kål och sallad. En bit surdegsbröd till. Stillade mitt korv-begär och blev extremt mätt på köpet.
 
Jag lovade ju att inte visa några fler snöbilder, men seriöst, jag måste visa en sista. När jag kom hem idag blev jag chockad över hur mycket snö som fallit under dagen, och att hela vår balkong är täckt av ca 50 cm snö. Vi kan inte öppna dörren ut och man ser knappt möblerna längre. Rätt sjukt. Jag undrar vad man gör sen, om man ska ta bort snön eller låta den vara? Risken är ju att den blir kvar ett bra tag om inte graderna stiger över 0 snart.. 
 

Madde :)

Åh, vad sugen jag blev på surkål när jag såg din bild! Gillar det inte egentligen men.... :P

2012-12-06, 15:19:02
Hemsida: http://madelenejlundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback