Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bästa 5 hemsidorna just nu

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Katastrofala Omslag 
Jag förstår inte varför jag inte hittat den här bloggen förrän nu eftersom den funnits så länge, men gud vad glad jag blev att jag gjorde det. Skrattar högt åt alla fula, dumma, galna och helt underbara skivomslag. Analysen som bloggens ägare skriver till varje omslag höjer det roliga flera gånger om. 
 
 
Today and Tomorrow 
En mix av fina fotografier, reklam, konst, design, mode och allt annat fint man kan tänka sig. Bra att gå till för lite inspiration en regnig dag (eller tråkig föreläsning i skolan). 
 
 
Flippin Burger
Mitt bästa svenska hamburgerhak började ju som en blogg, där grundaren åkte runt i USA under några månaders tid och åt sig igenom stat efter stat, i jakten på den perfekta hamburgaren. Härlig historia, och ännu härligare blogg där man får läsa om varje ställe de besöker. Tips är att börja längst bak i arkivet och jobba dig framåt i bloggen, så att man får följa med på hela resan. 
 
 
Lasting Statement 
Den här sidan är kanske inte för alla eftersom den egentligen är rätt hemsk och morbid, men jag kan inte låta bli att fascineras av dessa människors öden. Det är alltså de sista uttalanden från människor som precis ska bli avrättade i Texas till följd av sina brott. Obehagligt, men som sagt, fascierande.  
 
 
Svärta 
Ytterligare en jättebra sida för inspiration i form av bild, konst, design och reklam. Tror dessutom att det är en Berghs-elev som startat sidan, kudos!
 
 
 

Sara

Härligt med lite tips som inte är de gamla vanliga folk ger!

2012-12-20, 16:57:26
Hemsida: http://granberg.blogg.se
Jessica Skantze

tror du skulle älska http://freshome.com/ massor av inredning och inspiration ^^

Svar: Åh mysig! Tack :-)
Sofie Lundberg

2012-12-20, 22:50:39
Hemsida: http://jessiesuniverse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback