Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Mitt arbetsprov till Berghs

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag kom på att jag ju aldrig visade upp mitt arbetsprov och tänkte att det kanske kan vara intressant för er att se, speciellt om någon av er funderar på att läsa på Berghs i framtiden. När jag tittar på det nu hittar jag ungefär 1000 saker som jag skulle vilja ändra, men äsch! Jag kom ju faktiskt in, och jag blev ändå ganska nöjd med mitt koncept. Här får se ni en liten del av det:  
 
Update: Sorry om man ser lite dåligt. Tog så mycket plats bara att lägga upp allting i stort format så hoppas detta går bra. Om någon vill se närmre kan ni alltid maila mig och fråga! 
 
Brief (lite kortfattat): Skapa ett resebolag som inriktar sig på rymdturism och "flygresor" till rymden från Spaceport Sweden i Kiruna. Ta fram ett antal kärnvärden och en strategi för hur du ska bygga kommunikationen kring varumärket. Fundera på hur en kampanj skulle kunna se ut, vilket koncept den kan bygga på och vad det övergripande budskapet är. Resonera och motivera. 
 



 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback