Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Denim

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Den här gamla trasan som jag köpte för flera år sedan har blivit en av mina favoriter i sommar. Så himla enkel och bekväm men samtidigt fin. Lite otippat från Vila

Martina

Hej! Jag ska klippa mitt hår på tisdag, men har ingen aning om hur. Men då jag såg ditt hår så kände jag att ditt hår är precis det jag vill ha. Men jag undrar bara, hur är ditt hår klippt? Är det uppkliptt, eller något annat? Tacksam för svar.

Svar: Haha, vad gullig du är. Men jag har inget speciellt tips att dela med mig av egentligen, jag klipper oftast bara rakt upp och ner. Nu när jag sist var hos min frisör klippte jag det lite uppklippt bara, men annars är det rätt rakt och ofriserat :)
Sofie Lundberg

2012-08-02, 13:36:12
Jenny

Hej Sofie jag måste bara säga att du har en underbart fin blogg och den är alltid intressant att läsa. Jag satt en dag med min pojkvän och läste lite bloggar så säger han att han känner dig och din syster. Andre Henriksson heter han =). Världen är liten hehe.

2012-08-04, 10:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback