Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Burgerholic

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Okej, jag måste tipsa om en blogg jag hittade nu när jag stod och slösurfade på jobbet (det är okej ibland, om det inte är något folk): Death By Burgers. Som ni vet har jag en stor kärlek för hamburgare och tycker det är oerhört roligt att testa dem på olika ställen. Speciellt i New York har jag gjort det till ett mission att hitta den bästa hamburgaren (Shake Shack utan tvekan, men Bus Stops kommer inte långt efter). Anyways, har hittat en svensk blogg som helt och håller handlar om hamburgare. Kan det bli mer underbart? Nu måste jag bara prova Flippin' Burgers när jag är i Stockholm nästa gång, det ska tydligen vara helt fantastiskt. Åh, varför finns det inte bra hamburgerställen i Helsingborg när man behöver det som mest?
 
Bild: Flippin' Burgers från Death By Burger

rebecka

Flippin' Burgers är amazing! Men det är dock väldigt populärt och man får nästan alltid köa ett bra tag innan man får bord, för det går inte att boka men det är värt det!!

2012-08-04, 18:24:18
Hemsida: http://rebeckaeliassons.blogg.se
Elisabet

Ett hamburgerställe jag gillar i Stockholm är Texas Burger som ligger på övervåningen i Kungshallen vid Hötorget. Tycker jag absolut att du ska testa ifall du inte gjort det :) min favorit är burgaren med bacon och guacamole. :) mvh Elisabet

2012-08-05, 20:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback