Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Söndag

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Oj, vad mycket frågor det blev. Sitter och försöker svara på alla nu och väntar en stund till med att lägga upp dem, så att de som har några fler frågor kan hinna skriva.

Sitter på Starbucks som vanligt, börjar bli rutin. Måste verkligen lösa internet, det är inte ekonomiskt hållbart att gå och sätta sig här stup i kvarten. Det enda positiva är väl att jag får mer plugg gjort när jag är hemma. Idag öser regnet ner. Rätt skönt efter så många dagar av sol och lata dagar. Ska försöka ägna dagen åt att komma ikapp med sådant jag behöver göra, kanske gå och handla lite mat och bara mysa inomhus.


Alma

Starbucks kaffe är asgott, skulle inte du kunna ta lite kort där? Och på det du köper? Skulle vara jättekul! :)



Älskar din blogg btw!

2012-04-22, 19:10:40
Joanna

Hej! Vill bara säga att jag älskar din blogg och dina fina bilder! Jag läser den flera gånger om dagen :) Jag längtar jämt och ständigt till New york. På 1 och ett halv år har jag hunnit åka över 3 ggr. Underbart! Min plan är att flytta till New York efter jag har läst klart på högskolan här hemma. Jag har förstått att du gillar träning också? kolla gärna in min blogg där jag skriver om träning, tips, inspiration osv. gettoned.devote.se



Ha en superfin söndag!

Kram

2012-04-22, 21:00:18
Hemsida: http://gettoned.devote.se/
Daniella

Jag måste säga att din design är superfin! Bilderna på sidorna är supersnygga :D

2012-04-22, 21:08:53
Hemsida: http://daniellas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback