Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

New office

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer

Fantastisk utsikt från nya kontoret. Superfint inomhus också, mycket större och luftigare. Hade en jättebra dag på jobbet över huvud taget, fick mycket gjort och många komplimanger av min chef om att jag är effektiv och duktig. Just nu sitter jag och passar barn hos en familj som har fest ikväll, ganska lugnt och skönt faktiskt. Snart hem o sova!

Dragi

Hej hej. Att ha den utsikten när man är på jobbet vore inte helt fel hehe. Hos oss har vi inte ens några fönster,de är alla täckta med pallar. Boring. Tänkte bara fråga en grej. Har varit i NY jan-09 och hade det helt underbart,älskade allt verkligen. Min fråga är nu,jag och en kompis har tänkt åka till NY igen och egentligen hade jag väl velat uppleva våren lr sommaren där men tyvärr har vi inte råd just nu. En tanke är oktober då vi båda fyller år. Hur är vädret i okt? Känns det som att vi borde tänka om lite angående tiden?

2012-04-28, 14:22:44
Hemsida: http://draguljevic.blogg.se/
Madde

Den där utsikten såg inte helt fel ut! :)

Gillar din blogg!

2012-04-28, 17:32:19
Hemsida: http://isaidboom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback