Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Zoom zoom

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Tänkte visa hur min zoom är på nya kameran. Tycker faktiskt den är helt ok! Visst blir det inte så skarpa bilder när det kommer såpass nära, men jämfört med den förra jag hade är skillnaden gigantiskt.

(och jag vet att jag är sjukt creepy som zoomar in på den stackars ovetande tjejen på bilden, men var tvungen att hitta ett objekt att fotografera. Hoppas inte henns vänner sitter bakom mig just och ser vad jag håller på med - lite jobbigt att förklara kanske)



Sanna

Hej.



Jag brukar läsa din blogg ganska ofta, du verkar verkligen leva livet i New York. Jag har samma drömmar, att leva där och studera.



Jag ska till New York om en månad ungefär. Jag undrar om du vet några ställen man bara MÅSTE besöka, klädbutiker (normala priser) osv. Hoppas du kan svara. MVH :D

2011-09-23, 00:18:09
Hemsida: http://onesanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback