Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Värmer mitt lilla hjärta

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
God kväll!

Tänkte bara tacka för alla fina kommentarer idag, det är verkligen jätteroligt när ni skriver så mycket! Känns inte som att man skriver bara för sig själv ut i tomma intet då.. Ska absolut fundera på att bli medlem i societyn för som många av er skrev: vad har jag att förlora?

Gick förbi Chelsea Market på vägen hem idag. Det är en sorts saluhall kan man säga, med massa olika småbutiker: bagerier, mataffärer, delikatessbutiker, restauranger, en milk bar etc. Jag var sugen på lite plockmat till middag så det fick bli en fransk ost, lite salami, vindruvor och sparris.


Elin Löwstedt

Vad snyggt du lagt upp dina foton, använder du något speciellt program?

2011-09-28, 07:31:41
Hemsida: http://elinlowstedt.blogg.se/
Sandra

Åh så söta cupcakes eller vad det är på bilen! :)

2011-09-28, 10:50:41
Hemsida: http://sandra2012.shapemeup.se
Anonym

Hej!

Har läst din blogg ganska mycket, eftersom jag själv älskar new york och tycker du skriver inspirerande saker om staden (ja och lite annat med såklart!) Kom precis hem därifrån i torsdags och tack vare dig gick jag till butiken med svenskt lösgodis och spanade in gatorna som låg där. Mycket roligare att se new yorks "lugna" gator och inte de typiska turist-times square. Tack för det! :)

2011-09-28, 10:59:59
Hemsida: http://ihannashuve.blogg.se/
Lotta

kanske dum fråga men vad är milk bar? typ coffe bar eller? ;)

2011-09-28, 15:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback