Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att leva långt bort från sin kärlek

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Det var någon som frågade mig hur det känns att bo så långt ifrån den man är tillsammans med. För 6 timmars
flygresa med 6 timmars tidsskillnad är ett ganska stort hopp, speciellt när man annars tillbringar så mycket tid tillsammans så fort man är hemma.

Självklart är det inte enkelt. Det är precis lika jobbigt varje gång man måste skiljas åt och vet att det dröjer flera månader innan man ses igen, om inte till och med jobbigare ju längre tid det går. Den här gången var det speciellt känslosamt för mig. Dels för att vi spenderat så mycket härlig sommartid tillsammans, med en drömavslutning på Kreta; och dels för att jag nu är mer "van" vid New York och inte lika lätt distraheras av allt det roliga och spännande som sker runt omkring mig. Speciellt de första dagarna var jag rätt nere, och jag vet att han känner precis likadant.

Men, man får tänka att det i slutändan är värt det. Jag får den drömutbildning jag vill ha och han kan koncentrera sig till 100% på sitt jobb i Stockholm. Nuförtiden finns det Skype, WhatsApp och Viber för mobilen, videosamtal och annat som underlättar kontakten. Dessutom går tiden faktiskt ganska fort, egentligen. Jag tror att om det verkligen är "meant to be" så kommer det hålla, oavsett vad man möter för motgångar.


Emma

Jag vet precis vad du menar, själv bor jag i Washington DC och min pojkvän i Linköping. Det är jättejobbigt och svårt men jag håller med dig, om det är meant to be så kommer det vara värt det :)

2011-09-13, 13:24:43
Hemsida: http://emmaamandab.blogg.se/
Caroline

Jag vet precis hur du känner dig. Jag och min pojkvänn har haft distansförehållande i snart 4 år. Det är inte lika långt som 6timmar med flyg men väldigt segt ändå. Man får helt enkelt tänka på dom mysiga stunder som man har tillsammans när det känns lite ensamt. Vill man och tror man så kommer det att funka :)

2011-09-13, 22:01:12
Caroline

Jag vet precis hur du känner dig. jag och min pojkvänn har haft ett förhållande på distans i snart 4 år. Det är inte alls lika långt ifrån som 6timmar med flyg men det är väldigt segt ändå... man får helt enkelt tänka på dom fina och mysiga stunder man har tillsammans när det känns lite ensamt! Vill man och tror man så komemr det att hålla! Då är det bara meant to be!

2011-09-13, 22:04:02
jennifer

åh, blev så rörd, så fintfint!

2011-09-14, 22:56:44
Hemsida: http://juennifer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback