Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Good-n-bad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
- Imorse slog jag till ett glas på mitt rum så det ramlade i golvet i tusen bitar. Sen trampade jag på glasbitarna, två gånger, så att vi fick plocka ut glaset med pincett.

- Jag fick ett sms om att jag behövdes på Oscar de la Renta. Egentligen var det min lediga dag, men sa att jag kunde komma på eftermiddagen ändå.

- Fick ett sms senare där det stod att jag inte behövdes idag ändå. Yey, skönt med ledig dag eftersom jag ska jobba imorgon också!

- Åt en jättemysig frukost/brunch/lunch på Big Daddy's Diner i Midtown med Sabina, Johanna, Emelie och mina roomies. Trevlig restaurang inredd i amerikansk 50-talsstil, och jättegoda hamburgare. Dock var servicen under all kritik och till slut fick vi 15% rabatt på maten eftersom de gjort så mycket fel med vår beställning.

- Glömde min nya kamera på CVS Pharmacy (jag är så-så-så dum i huvudet ibland) och kom inte på det förrän jag kommit hem. Sprang dit och, tacka Gudarna, den låg kvar precis där jag lagt den.

- Köpt godis på Sockerbit och ligger nu och mumsar i sängen.


STYLE CRUSH

åh kvinna, vilka underbara bilder :)

2011-09-11, 09:17:01
Hemsida: http://www.emira.se/bloggar/style-crush
Jenny

Hej!

Har gått igenom din blogg och kan inte annat än och säga att jag älskar den. Jag har själv pluggat i NYC i byggnaden bredvid FIT och planerar att söka till FIT nästa år.

En fråga, vad är medelåldern på FMM? Är det väldigt blandat eller är de flesta väldigt unga direkt från gymnasiet?

Tacksam för svar, antingen till min mail eller här.



Mvh, Jenny

2011-09-11, 11:24:26
Fatma - Fatmas.blogg.se

Vad tycker du om Supernaturals bloopers? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback