Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Trötter

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag är officiellt den tröttaste människan i universum just nu. Puh, långa och intensiva dagar tär på en. Men roligt har jag så jag ska inte klaga. Idag var det lite jobb på förmiddagen och sen skola (sociologi är verkligen ett riktigt roligt ämne!). Klockan åtta träffade jag Tord på flotta hotellet The Carlyle på Upper East Side för en drink, men båda var så trötta så det blev en kaffe istället innan han skulle iväg på middag med buyers från Harrods. Sen åkte jag ner till Murray Hill och åt middag på Pio Pio med Sara och senare Elli. Hel kyckling med avocadosallad delade vi på - supergott! Till sist gick jag med hem till dem för att se hur min gamla lägenhet (där jag bodde förra året) mådde. Den mådde mycket bra.

Tord sa förresten att han kaaaanske kan fixa in mig på Ralph Laurens visning imorgon. Det är ett stort kanske, för tydligen är det fullproppat. Hoppas inte alltför mycket men det hade varit himla kul.

Nu är det bedtime. Godnatt!


Anonym

hej jag undrar hur du hittade lägenheten du först flytta till i NY! :) bodde du med några tjejer då också? hur hittade du dom tjejerna? det känns bäst o billigast att bo tillsammans några andra, men hur gick du till väga för att träffa de personerna? :) jättetacksam för svar!

2011-09-15, 16:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback