Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Idiot-Sofie

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

Ni vet hur jag är självutnämnd idiot när det kommer till att tappa bort saker? Well, det hände igår igen. Var på shoppingrunda där jag bland annat köpte lite grejer på Topshop. Efteråt gick jag till Uniqlo (påminn mig förresten att berätta lite om det märket, sjukt coolt företag) och sist till H&M. När jag kommer hem upptäcker jag att jag har alla mina påsar - utom den från Topshop. Jag har glömt den. Såklart. Gav nästan upp och orkade knappt en bli arg på mig själv eftersom det här alltid händer, men mina rummisar tyckte jag skulle ringa runt och kolla för säkerhets skull. Och tror ni inte att någon vänlig själ har lämnat in påsen på Uniqlo? Blev sjukt glad och hämtade den imorse. Frågan är bara när min tur tar slut?

Anyways, visar sen vad jag köpte för grejer!

Emma

Hej! Tänkte bara säga att jag tycker om din blogg! Av en slump trillade jag in här för ett par månader sedan, och nu följer jag den glatt i stort sett varje dag. Det är roligt att läsa om hur livet är i New York, speciellt då jag själv funderar på att studera in the big apple! Som sagt, även om jag inte känner dig så är det roligt att följa en driven tjej och du skriver på ett lättsamt sätt! Keep up the good work och sköt om dig :) Kram Emma

2011-09-29, 23:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback