Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ett modern samhalle?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Hur kommer det sig att USA, ett av varldens moderna stormakter, ibland kanns som ett u-land? Vissa saker fungerar helt enkelt inte lika bra har som hemma, och det ar ganska irriterande.

Jag anvander mig av telefonoperatoren T-Mobile, en av de tre stora operatorerna har i landet. Anda har jag bara tackning pa min telefon typ 80% av tiden. Pa tunnelbanan ar det lonlost att ens forsoka och pa FIT fungerar telefonen inte i vissa byggnader. Det blir ofta problem nar man aker hiss i en hog byggnad eller befinner sig langt in i ett varuhus, som t ex IKEA.

Forlat for bitterhet och ratta mig om jag har fel men nagot sadant har jag aldrig varit med om hemma. Det ar bara en sakerna som far en att kanna att USA ligger lite efter. Jag laste i tidningen att man beraknar fa tackning pa alla tunnelbanestationer i stan (fast inte pa tagen) ar 2016. Hurra?


Hanna

Fast det händer här också. Ibland vill inte min mobil vara med mitt inne i min lägenhet i centrala Lund (och det är ingen bunker). Och både på IKEA och Willys försvinner täckningen. Kanske beror på operatör?

2011-09-27, 09:44:57
sara

stört...

2011-09-27, 14:14:05
Hemsida: http://germanottas.devote.se
korven

England då, så fort de får lite snö stannar hela landet upp, värdelöst!

2011-09-27, 15:24:02
Hemsida: http://enlitenkorv.blogg.se/
kim

dom ska fixa tackning pa tunnelbanerna nu:)

2011-09-27, 16:45:54
Mimmi

Hej!

Kanske är det så att täckningen är sämre, men vad att inte glömma är att det bor lite fler människor i både staden och landet om man jämför med lilla Svea rike.

jag bor själv i Melbourne, Australien och den är inte den bästa här heller! Men det är så himla mycket annat som väger upp det!

2011-09-30, 15:12:52
Hemsida: http://metrobloggen.se/Mims

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback