Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Älskade Wholefoods

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Igår var jag och handlade i världens bästa matbutik, Wholefoods. Jag åkte dit själv och spenderade minst en timme med att bara gå omkring i butiken, plocka åt mig varor, titta på all färsk frukt och kött, lukta på allt nybakat. Ett konstigt nöje kan tyckas, men att handla mat utan stress är verkligen en av de mysigaste sakerna jag vet.

Till min stora glädje hade den pilgrimsmusslor till jättebra pris, så jag tänkte att jag skulle unna mig något extra. Råkade steka dem lite för länge, men det blev himla gott ändå. Åt det med fetaost, sallad, stekt lök och smält smör.


Emilia

Jag bor i Phoenix och bor ungefär en kvart från närmsta Whole Foods (Vi har två stycken i staden om jag inte minns fel). Men det är verkligen värt bilturen! Det är så mycket bättre kvalitet på maten än vad man hittar i skräpbutikerna här. Även jag spenderar en timme där inne... Min amerikanska pojkvän klagar på priserna men jag tycker det är värt att lägga lite mer pengar för riktig mat. Nåja, toppbetyg i alla fall!

2011-09-07, 06:02:47
Hemsida: http://emiliaaj.blogg.se/
Sabina

Åh jag äääälskar Whole Foods. Världens bästa affär!! :D

2011-09-08, 08:09:41
Hemsida: http://sabolina.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback