Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ska gifta mig i OdlR!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

Åh, jag önskar att jag hade kunnat visa er hur det såg ut på kontoret idag. Det är trunk shows nu och ALLA vackra brudklänningar hängde på rad i showrummet. Hittade minst 10 stycken som jag var nära att slita av galgen och springa iväg med, så fantastiskt fina.

I övrigt har dagen varit jättebra. Eftersom jag är på ny avdelning jobbar jag nu med nya människor och det är faktiskt mycket trevligare stämning där nere. Jag behandlades mer som "en i gänget", fick frågor om vad jag pluggade och om Sverige, blev tillbedd att komma med förslag ang. de olika projekten vi jobbade med och så vidare. Det var en lång dag (9 - 18.30) men det kändes knappt eftersom jag fick roliga uppgifter och mycket vänlighet.

ullrika

Det låter som en ganska vanlig svensk arbetsdag (i tidslängd) tycker jag :)



Härligt att det är kul för dig! Och att dom är snälla :p hade varit kul att få se klänningarna förstås, men jag förstår att det inte går!

2011-10-16, 02:12:46
Hemsida: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback