Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kärlekslös skola

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Häromdagen när jag stod i kön på skolans Starbuck's stod det en tjej och kille en bit bort ifrån mig. De flirtade med varandra på ett himla gulligt sätt, retades lite och höll på som man gör när man är i början på någonting nytt och spännande. Och jag kunde inte sluta titta på dem. Först insåg jag inte varför jag blev så fascinerad men efter en stund slog det mig - det är första gången jag sett en tjej och kille flirta för varandra på FIT!

För det första går det otroligt få killar i vår skola jämfört med tjejer, och typ 95% av dem är gay, så det är inte så konstigt att man inte ser några korridorsromanser uppstå på daglig basis (åtmistone inte mellan olika kön). Men det är skumt ändå, för en stor del av collegeupplevelsen ska ju handla om att träffa potentiella partners, eller? Speciellt tjejer tror jag drömmer om att träffa sin framtida man i cafeterian eller campus-parken utanför skolan, men på FIT är den chansen minimal. Luckily för mig har jag pojkvän och behöver därför inte tänka så mycket mer på det, men visst är det ganska intressant?

Så tjejer, om ni planerar att hitta er drömprins på ett Amerikansk college - räkna bort FIT.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback