Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I fotoramen: morfar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Min morfar gick bort för över 10 år sedan, så det var längesen jag träffade honom sist. Dock minns jag fortfarande hur kul det var när jag och min syster åkte till Göteborg för att besöka honom, han var alltid så snäll och vi hittade på så mycket roliga saker tillsammans. Så därför var det han som nu fick hedersplatsen på min hylla ovanför sängen. Lite mysigt att känna att han är med mig även här i New York.

Alexandra Kjellman

Åh, så fint. Min morfar dog innan jag föddes och min farfar när jag bara var sex eller sju, så jag kommer inte igår någon utav dem särskilt väl. Jag vet dock att jag gärna hade haft mer tid tillsammans med dem, för av det jag minns så var min farfar en underbar människa och jag kan inte tänka mig att min morfar skulle vara annorlunda...

2011-10-26, 07:01:38
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Mamma

Å gulle dig! Nu blir jag både rörd å tårögd. Världens bästa pappa å morfar!! <3 å världens roligaste,å snällaste, å stiligaste, å generösaste å bara så bäst! Han blir säkert både stolt å glad nu när han ser där uppe från sin himmel,att han fått hedersplatsen på hyllan. Dessutom älskade han New York! Å London, dit han åkte för att köpa sina tweed kepsar.... för klädsnobb , det var han.... Himlen där uppe är nog ett riktigt kul ställe nu när morfar är där... Han sitter säkert å spelar på sin trumpet, å håller hov å ordnar roliga tillställningar för alla de som redan är där. Å dansar tango med mormor , för det brukade de göra i köket när jag var liten.. Vi på jorden misste en kul gubbe, å de i himlen fick en.... Lucky them!

2011-10-26, 09:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback