Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hmm..?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Harper's Bazaar Argentina, Tatiana Cotliar, October 2011

Så, vad tycker ni om det här då? Personligen måste jag nog säga att det var ett av de tråkigaste / minst inspirerande / osmickrande cover jag sett. Jag förstår inte vad konceptet är riktigt och sminkningen är fruktansvärd. Nej, inte min favorit.

Martina

Stylisten kanske var hög?

2011-10-12, 15:44:58
Hemsida: http://martinastahls.blogg.se/
Alexandra Kjellman

Hennes ansiktsuttryck var ju inte heller vidare fint!

2011-10-12, 16:12:47
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Lovisa

Hemskt osmickrande vinkel dom tagit bilden i!

2011-10-12, 16:47:22
fridah

nej usch, inget fint alls!

2011-10-12, 17:14:52
Jennie

Men HU vad tantig och den fula delen av 80-talet. Hemsk.

2011-10-13, 17:49:06
Hemsida: http://doublejcherrycoke.blogspot.com
Thia

Man kan ju fråga sig om det är så där jättesmart att använda beige på ett omslag som ska sälja? Ja, kanske om det sticker ut bland alla färgglada konkurrenter.



Eller om man bör sätta ett intetsägande uttryck på omslaget eller leka med ordet estrella (stjärna) i olika former (vilket jag kan tänka mig att de försökte göra). För deras skulle hoppas jag att den här tjejen är galet berömd och omtyckt i Argentina, i så fall kan jag tänka mig att detta faktiskt säljer även om det är svårt att tro att detta omslag skulle fungera.



Sminket har jag faktiskt inga större problem med, förutom skuggningen vid ögonbrynen. Vad i hela världen försökte de göra där? Håret kanske är lite för perfekt för min smak men det kan ju inte tilltala alla. Det största problemet med omslaget tror jag egentligen är att ansiktsuttrycket är så hemskt tråkigt.



Annars måste jag faktiskt berömma layouten. Även om det är en del text (vilket jag hatar hatar hatar men som tyvärr verkar behöva finnas med) så är den strategiskt utplacerad så att den inte täcker hela modellen. Vilket är det värsta jag vet, varför sätter grafiker alltid en hel drös med rubriker i x antal färger över hela modellen? Gissar på att de tänker: "Vem bryr sig om ifall det hackar sig in i kroppen eller täcker hela ansiktet för den delen? Bara rubrikerna finns med."alternativt "Jävla skit, det fungerar ju inte. Oh well, alla andra gör så här och jag har bättre saker för mig. Nu går jag hem." Okej, jag kanske spårade ur lite. Vad jag försöker säga är helt enkelt att rent grafiskt tycker jag att det är ett ganska bra omslag. Räkna in resten blir det ett njaaaaaeeeee för mig. Men jag kan tänka mig att det kanske funkar i Argentina. Det kanske sticker ut från mängden. Och det kanske säljer, vilket ju faktiskt är hela poängen med omslaget.



:)

2011-10-14, 12:13:32
Hemsida: http://mathildalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback