Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En riktig slarver

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Jag är som sagt en mästare på att tappa bort grejer. Sist var det min tre dagar gamla kamera som jag lämnade vid kassan på CVS Pharmacy - igår var det min mobiltelefon. När jag kom hem igår kväll insåg jag att den inte
fanns någonstans i min väska eller i några fickor. Blir inte ens förvånad längre men fy vad frustrerande det är när man tappar bort något och man inser att man kommer behöva lägga ut x antal tusen kronor för att köpa en ny.

Men! Precis som jag hade tur med kameran (den låg kvar på kassadisken) hade jag även det den här gången. Filippa ringde min mobil under dagen och till slut svarade en tjej som sa att hon hittat min mobil i taxin igår kväll. Tänk vilka vänliga själar det finns! Så jag var precis i East Village och hämtade den. Ville ge henne en liten finder's fee men det vägrade hon ta emot. Jag är bara glad att jag har en mobil igen.

Frågan är hur många gånger till jag kan räkna med sån här tur? Det lär ju finnas en kvot som jag har uppfyllt by now.

Hemma, safe and sound.

Alexandra Kjellman

Usch, det måste vara hemskt obehagligt! Jag är alltid så rädd för att bli av med mina saker, men det enda jag faktiskt har lyckats tappa bort var en plånbok innehållande 350 kr för ett par år sedan. Den kom dock aldrig tillbaka!

2011-10-23, 20:20:38
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Louise din syster

Hahhahaha du är ju sämst!

2011-10-24, 14:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback