Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tadaaaa!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Utbudet av laktosfria produkter i det här landet är minimalt - konstigt med tanke på hur stort överflöd av allt annat i matväg de har. Speciellt knepigt blir det när man försöker köpa ekologiskt. Men idag på Wholefoods hittade jag ekologisk laktosfri creme fraiche. Hurra! Jag älskar creme fraiche och har verkligen saknat att kunna äta det (bortsett från att jag fuskat ibland och köpt det ändå). Mer sånt, tack!

Alexandra Kjellman

Yay! :)

Jag är inte laktosintolerant, men jag försöker ändå att använda laktosfria produkter så ofta som möjligt för jag får himla ont i magen av tillexempel vanlig mjölk...

2011-11-07, 07:35:05
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
linnea

Men har du inte provat Lactrasetabletter man köper receptfritt på Apoteket? Mamma är jätteintolerant men kan äta världens gräddtårta utan problem efter ett sånt piller. Be killen din köpa med sig en burk, om du inte provat dvs :) !

2011-11-08, 20:20:14
Hemsida: http://linneah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback