Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ny träningsform på g.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Århundradets fulaste foto togs idag, featuring moi. Klockan var 8.30 och helt nyvaken gick jag och Karin ner till vårt lokala recreation center för att bli medlemmar så att vi kan börja simma i deras pool. Hade inte räknat med att bli fångad på bild sådär på morgonkvisten dock. Dessutom togs bilden ur den smickrande vinkeln rakt nedifrån vilket gör att min överkropp ser ut att vara i storlek med Shreks. Och inte blev namnet rätt heller. Åh, herregud, man kan inte annat än skratta. Men poängen är i alla fall: nu ska det börja simmas för fulla muggar!

Update: Åh, vad härligt det är att klockan bara är 8.30 och jag redan vaknat, varit och simmat och ätit frukost. Simningen var jätteskön, en bra start på morgonen.



Alexandra Kjellman

Usch, jag ska till min träningsanläggning för första gången idag, och de kommer ta en liknande bild där! Jag får minsann se till att fixa håret innan jag åker och tränar! ^^

2011-11-02, 09:10:50
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Isabelle- Elysia & Adrians Mamma

Hej Sofie!



Tänkte bara berätta för dig att det precis har börjat en serie på svt som heter "allt för sverige", det handlar om en massa amerikaner som kommer till sverige för att tävla,och som pris får de träffa sin svenska familj (dessa amerikaner har förfädrar som var svenskar)

Deras resa börjar faktiskt i Torekov, läste att du spenderar dina sommrar där, och man får se skitmkt av det, tänkte på dig då! :)



// Isabelle

2011-11-02, 14:03:42
Hemsida: http://saberi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback