Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sista dagen i New York (for now!)

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Sista dagen i NYC på några månader. Det känns ganska overkligt faktiskt. Man har ju vant sig vid att bo här och ser det mer och mer som sitt hem, och så ska man plötsligt lämna landet i tre hela månader. Jag undrar om det kommer kännas annorlunda sen när man kommer tillbaka. Hur kommer det kännas att vara hemma? Har saker förändrats? Har jag förändrats? Time will tell. Men jag hoppas och tror att det kommer bli en underbar sommar; jobba med mina bästa kollegor på Juvel & Design, pussas med min pojkvän dagarna i ända, ta härliga morgondopp med familjen i favorit-Torekov, umgås med vänner och syskon. Det blir härligt. Jag längtar.


julia

Fastän jag bara är nån random person som läser din blogg så vill jag bara säga att jag hoppas du får en riktigt kul sommar här i Sverige :) Herregud vad fin du är! ;D

2011-05-24, 18:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback