Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Minneskakel

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Några kvarter bort från där jag bor, på sjunde avenyn, kan man hitta det här stängslet. Det är dekorerat med kakelplattor som människor runt om i landet gjorde till minne av 9/11. Det började med att en person som ägde en kakelaffär i närheten satte upp några plattor dagar efter händelsen, men folk började göra likadant och nu hänger det över 5000 stycken här. På många av dem står det "I love America" eller "We will never forget", andra är mer personliga och beskriver saknaden efter en förälder eller vän. Igår var första gången jag faktiskt stannade och tittade på dem allihop, för det är så lätt att bara gå förbi. Jag tycker det är en fin minnesplats och jag hoppas att den finns kvar länge.




Nelly!

åå, va fint!

2011-05-15, 00:30:20
Hemsida: http://nellys.devote.se/
ullrika

Den här typen av spontana "installationer" gillar jag mycket.

2011-05-15, 23:45:42
Hemsida: http://ullrika.se
Therese

Hej!



Var i New York för ett par veckor sedan och gick förbi detta. Såg att av alla kakelplattor så hade du valt att ta kort på precis de kakelplattor i närbild som jag gjorde! Lustigt :) Tack för en kul blogg! /Therese

2011-05-16, 12:31:03
Sara

Så fint!

2011-05-16, 19:52:26
Hemsida: http://littlenova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback