Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Min lägenhet

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Den senaste tiden har det varit rätt mycket folk som frågat om hur vår lägenhet ser ut och bett om en liten rundtur. Eftersom vi är mitt inne i en flyttstädning inför sommaren är det rätt stökigt och därmed inte optimalt för att ta nya bilder. Dock har jag några gamla som vi använt för att visa lägenheten för hyresgäster, så jag tänkte jag kan lägga upp dem så ni får se hur vi har det här i Apartment 15:



Ovan: Två rätt dassiga bilder på mitt rum, men you get the picture. Det är ljust och fint med en stor tegelvägg längs hela vänstra sidan av rummet (syns tyvärr inte på bild) och jag trivs superbra i mitt mysiga lilla rum.



Ovan: kök och matplats. Här lagar vi mat, myser tillsammans med te på kvällarna och äter middag allihop så ofta det går. Platsen fungerar även som pluggbord för mig, eftersom jag har bättre internetkoppling här än i mitt rum.


Ovan: vårt söta lilla badrum


Ovan: Fillifjonkans rum


Ovan: spiraltrappan som leder upp till...


Ovan: ... Karins rum och terrassen på övervåningen


Ovan: favoritplatsen under soliga dagar och svala kvällar

Marie

Va nice:igt du bor! Påminner om min gamla lgh i London :) Anywayyy, när man har takterasser t höger och vänster i NY, har du juste utsikt, vore kul o se dina surroundings med alla skyskrapor :)

2011-05-19, 20:44:57
Hemsida: http://mariesmoviezone.blogg.se/
julia

shit vilken najs lägenhet! :)

2011-05-19, 20:45:42
JNVN

åhhh. spiraltrappor. nice.

2011-05-20, 14:12:13
Hemsida: http://jnvn.blogspot.com
p i n k n a t i ♥ n

Jag ÄLSKAR din blogg!

2011-05-20, 19:37:31
Hemsida: http://pinknation.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback