Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inspirerande bloggar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
När man inte har något att göra och vill tillåta sig att drifta iväg lite, men inte orkar gå in på personliga bloggar med hundra kilometer text, är inspirerande fotobloggar alltid kul att kika på. Därför tänkte jag dela med mig av några intressanta, vackra, härliga bloggar som jag tycker om:

Yimmy's Yayo
En fotoblogg helt i svartvitt. Bloggaren (vet inte vem det är, han/hon är väldigt anonym) lägger upp vackra, ibland provocerande och känslostarka bilder och .gif-animationer oftast utan text eller förklaring. Det är upp till en själv som läsare att tolka budskapet.

Terry Richardson's Diary
Jag har en fascination för Terry Richardson, den kända modefotografen som hamnat i blåsväder mer än en och två gånger på grund av hans arbete och välkända dragning till unga tjejer. Oavsett vad man tycker om det och honom som person är han en duktig fotograf och intressant människa.

Papermode
En sida full med fashion editorials, både gamla och nya. Fin design på hemsidan och vackert innehåll. Här man kan spendera många timmar om man har tid.

FFFFOUND!
En ganska random blogg som jag upptäckte för ett tag sedan. Här man hitta allt från humoristiska bilder till mode, konst och design. Det enda sidan gör är egentligen att länka till andra sidor, så det finns mycket att klicka och titta på.

Contributing Editor
En tidning som publicerar konst-och modefotografi från nya up-and-coming fotografer och stylister. Här hittar man editorials som man inte hittar någon annanstans, och ofta är de väldigt nytänkande och kreativa.

Om det är någon som vet med sig att ha de har någon annan liknade trevlig blogg på lager, dela gärna med er!

Nu är det dags att sova tror jag. Godnatt allihopa!


STYLE CRUSH

sv: åh men såklart fina du :) alltid roligt att uppmärksamma härliga bloggerskor! SKA VERKLIGEN säga till då jag besöker NY... kanske inte hör till vardagslivet dock! haha.. men en vacker dag!



kram på dig!

2011-05-15, 10:04:54
Hemsida: http://www.emira.se/bloggar/style-crush
Erika



Jag vill rekommendera den här bloggen:

http://thelastdays.tumblr.com/

Massa härliga bilder med mysig feeling kolla in den så får du se vad jag menar =)

2011-05-15, 15:03:20
Hemsida: http://ejan.blogg.se/
Lovisa

Hahaha, det är så komiskt att även DU drömmer dig bort ibland. Men du lever mitt drömliv, och det är DIN blogg som JAG klickar mig in på så fort jag vill komma bort från verkligheten en stund.



Annars är ju världens världens världens bästa: http://leloveimage.blogspot.com/

2011-05-16, 22:07:01
Hemsida: http://ganzgenau.blogg.se/
bella

här har du en bra! http://belladavis.blogg.se

2011-07-24, 14:04:47
Hemsida: http://belladavis.blogg.se/
nichoe

Här har du en otroligt bra blogg



2012-03-14, 17:19:11
Hemsida: http://nattstad.se/nichoe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback