Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inredningsintesse

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Inredning har aldrig varit något som jag har varit speciellt intresserad av. Även om min pappa är arkitekt och jag därför under min uppväxt fått gå på många utställningar, besökt designbutiker och tagit långa omvägar när vi varit iväg och rest bara för att titta på ett intressant konstrurerat hus, har det aldrig slagit mig som något jag skulle tycka var kul.

Förrän nu. De senaste veckorna har jag kommit på mig själv att kolla in inredningsbloggar, Elle Interior och andra inspirationskällor. Kanske är det ett tecken på att man börjar bli vuxen? Jag ser i alla fall fram emot nu att inreda min första riktiga egna lägenhet när jag skaffar den. Hur den ska se ut vet jag inte ännu, men jag har ju några år på mig. Och många inredningsbloggar att gå igenom. Tips är välkomna! :)





STYLE CRUSH, UPPSALA

det HÄR är inspiration på hög nivå! vackert!

2011-05-30, 20:11:36
Hemsida: http://www.emira.se/bloggar/style-crush
Ellenor

åh vad fint. jag har en inre bild om hur min framtida lägenhet ska se ut, lite jobbigt eftersom att den bör ha en specifik planlösning för att min bild ska gå ihop. hehe.

2011-05-30, 21:42:48
Hemsida: http://ellpell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback